Proba søker samfunnsøkonomer!

I Proba er vi et tverrfaglig miljø som lager utredninger for offentlig sektor. Nå ønsker vi å rekruttere flere dyktige samfunnsøkonomer, enten nyutdannede eller med erfaring. Vi ønsker medarbeidere som er samfunnsengasjerte, og ønsker å jobbe i og bidra til et kollektivt og uformelt arbeidsmiljø.

Siden oppstarten av Proba har vi hatt en jevn vekst i oppdrag, og vi er i dag åtte ansatte. Vi har en overvekt av prosjekter som omhandler arbeidsliv, integrering, utdanning og velferdspolitikk. Medarbeiderne må være forberedt på å arbeide bredt, både når det gjelder metoder og temaer.

Ettersom arbeidet vårt i stor grad skjer gjennom nært samarbeid mellom kollegaer i Proba, samarbeidspartnere og oppdragsgivere, må du ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Proba deler i dag kontorlokaler med flere konsulentselskaper, og vi setter stor pris på det sosiale arbeidsmiljøet i dette fellesskapet. Vi er et medarbeidereid selskap, og har et lønnsystem som delvis er resultatbasert, med en kombinasjon av kollektiv og individuell bonus.

Dersom dette høres interessant ut for deg, send oss din CV til post@proba.no. Hvis du har spørsmål om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du gjerne ta kontakt med daglig leder Lars-Erik Becken, 414 24 694. Søknadsfristen er 1. juni 2015.